Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος “καλύπτει” την… απουσία του Πιεμπονγκσαντ

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος “καλύπτει” την… απουσία του Πιεμπονγκσαντ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες πως συμφώνησε για την μεταβίβαση του ήμισυ των μετοχών που κατείχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ, αλλά ο Ταϊλανδός δεν έχει βάλει ακόμα τα πρώτα του χρήματα στο “τριφύλλι”.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ καλείται να καλύψει τμηματικά το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ της ΑΜΚ που έχει κηρυχτεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βάζοντας αρχικά 1 εκατ. Η συγκεκριμένη ενέργεια αναμενόταν να γίνει η μέχρι την περασμένη Παρασκευή, αλλά ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται πλέον σε στάση αναμονής, τόσο για την άφιξη των χρημάτων, όσο και για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των “πράσινων”, την ώρα που ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να… καλύψει την απουσία του Ταϊλανδού.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σκοπεύει να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις του “τριφυλλιού”, καταβάλλοντας τους μισθούς των παικτών, καθώς και χρήματα για τους διακανονισμούς των “πράσινων” με πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αυτό που αναφέρεται σε δικηγόρους ποδοσφαιριστών και εκπροσώπους πιστωτών, είναι ότι θα πάρουν τα χρήματά τους μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις