Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 1-0 ΤΕΛΙΚΟ: Ανίκητος στο ΟΑΚΑ με “πάρτι” στις κερκίδες!

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 1-0 ΤΕΛΙΚΟ: Ανίκητος στο ΟΑΚΑ με “πάρτι” στις κερκίδες!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, αλλά βρήκε τελικά το γκολ της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Χατζηθεοδωρίδης με μία… βολίδα από μακριά, έβαλε “φωτιά” στην κερκίδα και έδωσε τη νίκη στους “πράσινους” με 1-0, για να αποθεωθούν στο τέλος από τους σχεδόν 25.000 φίλους τους στις εξέδρες.

Με φουλ επίθεση από τα πρώτα λεπτά, ο Παναθηναϊκός “έκλεισε” στα καρέ του τον Πανιώνιο στο πρώτο ημίχρονο, όμως Καμπετσής και Μακέντα δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις μεγάλες ευκαιρίες του Τριφυλλιού και έτσι χρειάστηκε ένα μακρινό σουτ του Χατζηθεοδωρίδη στο 73′ και η… πλάτη του Ντουρμισάι για να πάρουν οι “πράσινοι” τη νίκη με 1-0.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη συνεχίζει έτσι την “ξέφρενη” πορεία της στη φετινή Superleague με την 6η νίκη της σε 7 αγώνες πρωταθλήματος, διατηρώντας και το απόλυτο στο ΟΑΚΑ, όπου στήθηκε “πάρτι” στο τέλος του αγώνα με οπαδούς και παίκτες να πανηγυρίζουν σαν “τρελοί”.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Πανιώνιος από το newsit.gr

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και θέλει να παραμείνει σε τροχιά πεντάδας, ξεπερνώντας το εμπόδιο του ανεβασμένου – πριν τη διακοπή – Πανιωνίου.

Ο Ιστορικός έχει 7 βαθμούς και προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα επί του Απόλλωνα Σμύρνης (εκτός) και του Άρη (εντός). Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, έχοντας καλή ψυχολογία, θα προσπαθήσει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις