Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Πέντε μήνες φυλακή στον Τσάκα! Για κατηγορία από την… εποχή των Αράβων

Παναθηναϊκός: Πέντε μήνες φυλακή στον Τσάκα! Για κατηγορία από την… εποχή των Αράβων
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Βλάσης Τσάκας βρέθηκε στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού μαζί με τους… Άραβες, λίγο πριν αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας του Γιάννη Αλαφούζο και ενεπλάκη σε ουκ ολίγα ανεπανάληπτα συμβάντα. Μετά από χρόνια πάντως καταδικάστηκε με φυλάκιση 5 μηνών, για ένα εξ αυτών.

Με πέντε μήνες φυλάκισης, οι οποίοι είναι όμως εξαγοράσιμοι, καταδικάστηκε ο Βλάσης Τσάκας, αφού μετά από χρόνια βγήκε η απόφαση για τη μήνυση που είχε υποβάλλει εναντίον του, ο τέως πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο γνωστός επιχειρηματίες που είχε υποσχεθεί Άραβες και λεφτά με… το τσουβάλι στην “πράσινη” ΠΑΕ, μπορεί πλέον να έχει ξεχαστεί από όλο τον κόσμο του Τριφυλλιού, όμως ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με μία καταδίκη από εκείνη την εποχή.

Πιο συγκεκριμένα, με βάσει την απόφαση του δικαστηρίου, καταδικάστηκε σε πέντε μήνες φυλακή, για τη δήλωσή του το 2012, περί «εκκολαπτόμενους παράγοντες και σκοτεινές δυνάμεις που δεν αφήνουν τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει», η οποία και αναφερόταν στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις