Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Προβληματισμός για Πιεμπονγκσάντ από Αλαφούζο

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έχει “εξαφανιστεί” τον τελευταίο καιρό, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και πολλά ερωτήματα στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Live Sport”, ο Γιάννης Αλαφούζος ανησυχεί για την “εξαφάνιση” του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος δεν έχει ενημερώσει την πλευρά του Παναθηναϊκού για το πως σκοπεύει να κινηθεί.

Ο μεγαλομέτοχος του “τριφυλλιού” αναρωτιέται γιατί ο Ταϊλανδός έχει “κόψει” την επικοινωνία με την “πράσινη” πλευρά από τη στιγμή που έχει βάλει τα πρώτα (λίγα) χρήματα και τονίζει σε συνομιλίες με δικούς του ανθρώπους ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να σηκώνει μόνος του στις πλάτες του όλα τα βάρη του “τριφυλλιού”.

Ο προβληματισμός του Γιάννη Αλαφούζου μεγάλωσε, μάλιστα, μετά και τη χθεσινή  (14/11) είδηση για έρευνες της αστυνομίας στο Βέλγιο για τις κινήσεις (εικονική μεταβίβαση μετοχών) του Πιεμπονγκσάντ στη Μουσκρόν. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού θα περιμένει λίγες εβδομάδες ακόμα, προκειμένου να δει πως θα κυλήσουν τα πράγματα, ενώ δεν πρόκειται τουλάχιστον το επόμενο διάστημα να κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις