Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ! “Κλείνει” η συμφωνία για την ΠΑΕ

03.07.2018 | 17:59
Παναθηναϊκός

Το απόγευμα της Τρίτης (03/07) ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έφθασε στην Αθήνα και αναμένεται να έχει αύριο συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για τις τελευταίες λεπτομέρειες του "deal" που θα αλλάξει την ιδιοκτησία του Παναθηναϊκού.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ήρθε τελικά στην Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης (03/07), ώστε να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού, όπου και αναμένεται να καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, για να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα έχει αύριο Τετάρτη (04/07) συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίο και πρόκειται να συζητήσει για την ολοκλήρωση του μεταξύ τους “deal”, για να αλλάξει οριστικά… σελίδα, η ομάδα του Τριφυλλιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένη για τις 6 Ιουλίου, οπότε και θα “ανοίξει” η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο πάντως, να έχει δικαίωμα να καταβάλει τα χρήματά του και τις επόμενες ημέρες μέχρι και τη λήξη της διαδικασίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version