Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στο προσκήνιο ο Λάμπρου! Αναμονή για Κόντε

Παναθηναϊκός: Στο προσκήνιο ο Λάμπρου! Αναμονή για Κόντε
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει τις μηχανές του για την ενίσχυση του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο προσκήνιο ήρθε ξανά το όνομα του Λάζαρου Λάμπρου.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει στροφές τις τελευταίες μέρες στα μεταγραφικά του, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το όνομα που επανήλθε στο προσκήνιο για τους “πράσινους” είναι αυτό του Λάζαρου Λάμπρου. Το “τριφύλλι”, το οποίο είχε “ενοχλήσει” τον ΠΑΟΚ και πριν από περίπου ένα μήνα (σ.σ. είχε πάρει αρνητική απάντηση), θα κάνει μία νέα προσπάθεια για να αποκτήσει τον 20χρονο ακραίο επιθετικό με τη μορφή δανεισμού.

Ο Λάμπρου, έχοντας μπροστά του τους Λημνιό και Ζαμπά, δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν αποκλείεται να τον παραχωρήσει δανεικό, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Περιμένει Πιεμπονγκσάντ για Κόντε

Όσον αφορά την υπόθεση του ξένου φορ, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να αποκτήσει τον Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Νίκος Νταμπίζας έκανε, μάλιστα, μία πρώτη επαφή με τους Ηπειρώτες και την πλευρά του παίκτη, με το κλίμα να είναι θετικό. Για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, όμως, θα πρέπει ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να δώσει ένα έξτρα ποσό για τη μεταγραφή ξένου σέντερ φορ, με τον Ταϊλανδό να μην έχει απαντήσει ακόμη στο αίτημα των Δώνη και Νταμπίζα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις