Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Συγκινεί ο Διούδης στο πρώτο μήνυμα μετά τον τραυματισμό! [pic]

Παναθηναϊκός: Συγκινεί ο Διούδης στο πρώτο μήνυμα μετά τον τραυματισμό! [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Διούδη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό “στιγμάτισε” το “αιώνιο” ντέρμπι, αλλά ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού γλίτωσε τελικά τα χειρότερα, με τον ίδιο να ευχαριστεί τους γιατρούς και το θεό στο πρώτο μήνυμά του μετά το νοσοκομείο.

Ο Σωκράτης Διούδης ήταν ο άτυχος του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς και αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο, εξαιτίας του χτυπήματος στο κεφάλι.

Ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού παρέμεινε το βράδυ στο νοσοκομείο, αλλά δεν είχε τελικά κάτι ανησυχητικό και με προσωπικό του μήνυμα στο instagram έσπευσε να δείξει την ευγνωμοσύνη του, για τη θετική εξέλιξη της υπόθεσης.

Η ανάρτηση του Διούδη

«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Ευχαριστώ τους γιατρούς που έτρεξαν αμέσως δίπλα μου και με βοήθησαν να ανακτήσω τις αισθήσεις μου και τον Θεό που μου επιτρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ από παιδάκι. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και τις ευχές να είστε καλά!».

https://www.instagram.com/p/BqFqi_dh3RM/?utm_source=ig_embed

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις