Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-1 ΤΕΛΙΚΟ: “Χρυσό” γκολ από τον Χασάν!

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-1 ΤΕΛΙΚΟ: “Χρυσό” γκολ από τον Χασάν!
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με… buzzer beater του Χασάν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη από τον Πανιώνιο, που ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ, αν ο επόπτης δεν του ακύρωνε κανονικό γκολ στο 63′.

Πανιώνιος και Ολυμπιακός δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο τελευταίο ματς της 4ης αγωνιστικής της Superleague, με τους Νεοσμυρνιώτες να είναι καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τους Πειραιώτες να βρίσκουν τελικά το γκολ με τη “χρυσή” αλλαγή του Μαρτίνς, τον Χασάν, ο οποίος και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, στο 92ο λεπτό του αγώνα.

Έξαλλοι στον Πανιώνιο, φωνάζουν δικαίως για ένα γκολ του Μασούρα, που ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ από τον επόπτη, το οποίο και θα έδινε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 63ο λεπτό του αγώνα.

Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει όμως και με το τελικό 0-1, ο Ολυμπιακός βρέθηκε από νωρίς, πρώτος στη βαθμολογία της Superleague, αφού οι τιμωρίες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, τον έχουν φέρει μόνο του, στους 12 βαθμούς.

Παρακολουθήστε LIVE το Πανιώνιος  – Ολυμπιακός από το newsit.gr

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί στο ματς με αρκετές αλλαγές, ενώ στην αποστολή για το ματς, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει επιλέξει τους Χουτεσιώτη, Γιαννιώτη, Σα, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκα, Κούτρη, Μιράντα, Βούκοβιτς, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Νάτχο, Φορτούνη, Φετφατζίδη, Λάζαρο, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Ποντένσε, Χασάν και Γκερέρο.

Αντίστοιχα, ο Βίκτορ Ανιγκό για τον Πανιώνιο έχει επιλέξει τους Μανοΐλοβιτς, Σαραμαντά, Σταυρόπουλο, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κόρμπο, Οικονομίδη, Τσιλούλη, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρα, Κότνικ, Ντουρμισάι, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες και Μανθάτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός θα έχει για πρώτη φορά μετά το 2006 οπαδούς του στις εξέδρες του γηπέδου των “κυανέρυθρων”, καθώς η διοίκηση τους εξασφάλισε εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις