Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Άφησε εκτός τον Ουάρντα ο Λουτσέσκου! Η αποστολή για το ντέρμπι της Τούμπας

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Άφησε εκτός τον Ουάρντα ο Λουτσέσκου! Η αποστολή για το ντέρμπι της Τούμπας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τον Αμρ Ουάρντα, αλλά και τον Τσούμπα Ακπόμ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που έπρεπε να “κόψει” κάποιους μη κοινοτικούς, σύμφωνα και με τους κανονισμούς της Superleague.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει αρκετούς ξένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του, έχει αναγκάσει τον Ραζβάν Λουτρσέσκου να παίρνει δύσκολες αποφάσεις για τις αποστολές της ομάδας και αυτή τη φορά, ήταν ο Αμρ Ουάρντα, που δεν βρέθηκε στις επιλογές του προπονητή του.

Εκτός 18άδας έμεινε και ο Τσούμπα Ακπόμ, που δεν φαίνεται να έχει πείσει ακόμη τον προπονητή του, παίρνοντας προς το παρόν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα πρώτα παιχνίδια της ομάδας στη σεζόν.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για την αποστολή

“Με μόλις μία προπόνηση έπειτα από το ματς με την Τσέλσι, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του στο γήπεδο της Τούμπας και δούλεψε στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής, αλλά και τις στημένες φάσεις τόσο επιθετικά όσο κι αμυντικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για τον αγώνα της Κυριακής (23.09) για την 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Στην αποστολή, λοιπόν, μετέχουν οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Χατσερίδης, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Λημνιός, Ζαμπά, Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Πρίγιοβιτς, Καρέλης”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις