Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Γκεστράνιους: “Το μεγαλύτερο ματς της καριέρας μου! Σωστά κάνουν στην Ελλάδα”

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Γκεστράνιους: “Το μεγαλύτερο ματς της καριέρας μου! Σωστά κάνουν στην Ελλάδα”
ΦΩΤΟ twitter

Ο Ματίας Γκεστράνιους είναι η επιλογή του Περέιρα για τη διαιτησία του πρώτου ντέρμπι της χρονιάς, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και ο Φινλανδός διαιτητής δήλωσε ότι αυτή θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του, ενώ υποστήριξε ότι ο ερχομός του στην Ελλάδα είναι σωστή απόφαση της ΚΕΔ.

Η ΚΕΔ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει φέτος ξένους διαιτητές στα ντέρμπι του πρωταθλήματος, μετά το επιτυχημένο εγχείρημα του περσινού τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, και ο Ματίας Γκεστράνιους είναι η επιλογή για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Ο Φινλανδός διαιτητής μίλησε στην ιστοσελίδα abounderrattelser.fi για την επικείμενη διαιτησία του αγώνα, αλλά και την κατάσταση στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι γίνονται προσπάθειες προς τη σωστή κατεύθυνση από τον νέο αρχιδιαιτητή της χώρας μας.

Οι δηλώσεις του Γκεστράνιους για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: “Μπορώ να πω, πως αυτό το ματς μπορεί να είναι το κορυφαίο της καριέρας μου μέχρι στιγμής. Όλοι μπορούν να φανταστούν το κλίμα που θα επικρατεί και την την ένταση στο γήπεδο. Ο ποδοσφαιρικός κόσμος θα θυμάται το ίδιο παιχνίδι την περυσινή σεζόν με το τρομακτικό σκηνικό που έγινε εκεί».

Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: «Υπάρχουν νέοι άνθρωποι στην Ελλάδα που είναι υπεύθυνοι μεταξύ άλλων για την διαιτησία. Είναι μια ένδειξη προς την σωστή κατεύθυνση. Τα πράγματα γίνονται σωστά πλέον. Πιστεύω πως πως θα επιτύχουμε στο έργο μας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις