Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ – Ο Δικέφαλος του Βορρά προσπέρασε την Ένωση!

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ – Ο Δικέφαλος του Βορρά προσπέρασε την Ένωση!
@AEK_FC_OFFICIAL

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 2-0 στην “καυτή” Τούμπα. Ο Δικέφαλος του Βορρά προσπέρασε την Ένωση στη βαθμολογία.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε της ΑΕΚ με 2-0, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να σημειώνει και τα δύο γκολ του αγώνα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε το 4/4 κι έφτασε τους 10 βαθμούς, προσπερνώντας την Ένωση (9β.) στη βαθμολογία. Το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη υπέστη την πρώτη του ήττα στη φετινή Superleague.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν καλύτερος και πέτυχε τη νίκη με δύο εξαιρετικά γκολ του Σέρβου “εκτελεστή” στο 29′ και 59′ που ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Η ΑΕΚ ήταν άτυχη στις φάσεις με τα δύο δοκάρια των Μάνταλου και Μπακασέτα.

Η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τις αναμετρήσεις Παναιτωλικός – Λαμία και Πανιώνιος – Ολυμπιακός. Να θυμίσουμε πως μέχρι τη 10η αγωνιστική της Superleague θα δούμε μαζεμένα όλα τα σημαντικά ματς του πρωταθλήματος. Την ερχόμενη Κυριακή θα έχουμε στο «Γ. Καραϊσκάκης» το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις