Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Αρνητική απάντηση από Βαρέλα! Η ομάδα που έκανε follow

ΠΑΟΚ: Αρνητική απάντηση από Βαρέλα! Η ομάδα που έκανε follow
ΦΩΤΟ intime

Όλα δείχνουν πως ο Φερνάντο Βαρέλα … τελειώνει από τον ΠΑΟΚ. Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε στην βελτιωμένη πρόταση του “δικέφαλου του Βορρά”.

Διαφορετικούς… δρόμους θα ακολουθήσουν -όπως όλα δείχνουν- ΠΑΟΚ και Φερνάντο Βαρέλα. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν απάντησε θετικά στην πρόταση του “δικέφαλου του βορρά” και αποχωρεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΠΑΟΚ: Πρώτο «όχι» της Πόρτο για Ολιβέιρα!

Μετά την εξαιρετική περασμένη σεζόν που πραγματοποίησε, ο Βαρέλα αξίωσε ένα πολύ καλό συμβόλαιο, για να ανανεώσει. Ο ΠΑΟΚ προσέφερε στον παίκτη ένα συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τα 1,1 εκατ. ευρώ και συνολικά τα 3,5 εκατ. ευρώ με τα μπόνους στην τριετία.

Ο Αφρικανός στόπερ δεν ικανοποιήθηκε και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει από τους Θεσσαλονικείς (σ.σ. υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Κίνας). “Όσο καλός κι αν είσαι, πάντα υπάρχει αντικαταστάτης…”ανέφερε σε ανάρτηση του ο Γιώργος Σαββίδης, “φωτογραφίζοντας” τον Βαρέλα.

Να αναφέρουμε πως -παράλληλα με την άρνηση του στην πρόταση του ΠΑΟΚ ο 32χρονος αμυντικός ακολούθησε στο Twitter την Αλ Αχλί, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις