Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ένσταση “απαράδεκτης” δίωξης για Λουτσέσκου!

ΠΑΟΚ: Ένσταση “απαράδεκτης” δίωξης για Λουτσέσκου!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Εκδικάστηκε την Πέμπτη (18.10.2018) η έφεση του Ραζβάν Λουτσέσκου κατά της πρωτόδικης απόφασης του Πρωτοβάθμιου οργάνου που τιμώρησε τον Ρουμάνο τεχνικό με 28.000 ευρώ πρόστιμο για τις δηλώσεις που είχε πραγματοποιήσει περί αποφάσεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο που μπορούν να συγκριθούν με τη χιτλερική Γερμανία

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δια του νομικού της εκπροσώπου, ζήτησε την απαλλαγή του Ραζβάν Λουτσέσκου από το πρόστιμο των 28.000 ευρώ, που του επιβλήθηκε πρωτόδικα.

Ο Λάμπρος Μπίρδας κατέθεσε μάλιστα ένσταση περί απαράδεκτης δίωξης, βάσει δημοσιευμάτων του Τύπου, επικαλούμενος και το άρθρο 20α του ΚΑΠ, το οποίο αναφέρει ότι πρέπει η δίωξη να γίνεται κατόπιν καταγγελίας είτε από τον θιγόμενο των συγκεκριμένων δηλώσεων, είτε από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ ή από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Μάλιστα, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε πως στις δηλώσεις του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατονόμασε ποιος τον έκλεψε, λέγοντας γενικά ότι “κάποιοι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Δεν είχαμε υποκείμενο”.

Από την πλευρά του, ο δικαστής τόνισε ότι από τη στιγμή που το πρωτάθλημα το κατέκτησε η ΑΕΚ, ο Ρουμάνος τεχνικός προφανώς εννοούσε τους “κιτρινόμαυρους” Πλέον, αναμένεται η απόφαση του Πειθαρχικού οργάνου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις