Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: “Ο υφυπουργός δεν έχει καμία αρμοδιότητα να ορίσει πότε θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι”

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: “Ο υφυπουργός δεν έχει καμία αρμοδιότητα να ορίσει πότε θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αντέδρασε, μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εμπλοκή του Γιώργου Βασιλειάδη στο θέμα της ημέρας της διεξαγωγής του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για την έβδομη αγωνιστική της Superleague.

H Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με αφορμή τα δημοσιεύματα για φερόμενη εμπλοκή του Γιώργου Βασιλειάδη στο θέμα της διεξαγωγής του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ξεκαθάρισε ότι το μόνο που μπορεί να κάνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού είναι να αναβάλλει ένα παιχνίδι, εφόσον συντρέχουν πολύ σημαντικοί λόγοι για την ομαλή διεξαγωγή του.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ενημερώθηκε για το σχετικό αίτημα που κατέθεσε η Αστυνομία για μεταφορά του αγώνα κι εκείνος με τη σειρά ενημέρωσε έγκαιρα τη διοργανώτρια αρχή και αιτήθηκε για τις άμεσες ενέργειες.

Την άλλη Κυριακή είναι η επέτειος του “ΟΧΙ”, ενώ θα έχει προηγηθεί και ο εορτασμός του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Άγιου Δημήτριου, γι’ αυτό κι η αστυνομία αιτήθηκε την αλλαγή ημερομηνίες του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για την έβδομη αγωνιστική της Superleague.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις