Site icon NewsIT

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Πέντε γκολ στο ντέρμπι των νέων! Νίκησαν οι γηπεδούχοι

28.10.2018 | 14:34
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Πέντε γκολ στο ντέρμπι των νέων! Νίκησαν οι γηπεδούχοι

Το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Superleague ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, μπορεί να έχει μεταφερθεί για αύριο Δευτέρα (29/10), όμως οι νέοι των δύο ομάδων αγωνίστηκαν κανονικά στη Νέα Μεσημβρία, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 3-2 και να μένουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πραγματικό ντέρμπι ήταν το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών, με τις δύο ομάδες να “παλεύουν” για την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και το Δικέφαλο του Βορρά να επικρατεί τελικά με σκορ 3-2.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα, με τον Τζοβάρα, για να ισοφαρίσει για τους “πράσινους” ο Σέχου στο 21′. Ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά το προβάδισμα όμως, με τον Δούμτζη (32′) και έκανε και το 3-1 με τον Γαϊτανίδη στο 77′, “σφραγίζοντας” τη νίκη, αφού το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια το Τριφύλλι, ήταν να μειώσει στο τελικό 3-2 με τον Παπαδόπουλο στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Κ19

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Λύρατζης , Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης , Χατζηστραβός (83′ Βουτσάς), Τζοβάρας (30′ Πανίδης), Γαϊτανίδης, Δούμτσης (66′ Θεοδωρίδης)

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παλασκώνης (52′ Βαγιανίδης), Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (61′ Σαντικάι), Σερπεζής, Σέχου, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης (69′ Παπαδόπουλος).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version