Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: “Πρώτη” για Βέρνμπλουμ! “Παλεύει” για Μπενφίκα ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: “Πρώτη” για Βέρνμπλουμ! “Παλεύει” για Μπενφίκα ο Ελ Καντουρί
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ ο Ελ Καντουρί πρόγραμμα αποθεραπείας σε γυμναστήριο και πισίνα.

Ο Μαροκινός επιθετικός δίνει μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να προλάβει την αναμέτρηση με την Μπενφίκα, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στο ματς με την Σπαρτάκ στη Μόσχα, ενώ από την πλευρά του, ο Βέρνμπλουμ μπήκε και σε κομμάτια της προπόνησης των υπόλοιπων παικτών του ΠΑΟΚ.

Όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Λισαβόνας κόντρα στη Μπενφίκα.

Οι συνεχόμενοι αγώνες και η επιβάρυνση από τις μετακινήσεις έχουν… αναγκάσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ρίξει λίγο τους ρυθμούς και να επικεντρωθεί στην τακτική και τη διαχείριση των ποδοσφαιριστών του.

Η προπόνηση της Παρασκευής, λοιπόν επικεντρώθηκε την τακτική γύρω από την ανάπτυξη και την αμυντική λειτουργία. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο και την πισίνα. O Πόντους Βέρνμπλουμ ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και μπήκε σε κομμάτια προγράμματος με την υπόλοιπη ομάδα.

Το Σάββατο (18.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας”.

Δανεικός στην Ανκαραγκουτσού ο Μουλέν

Η Ανκαραγκουτσού  ανακοίνωσε την απόκτηση του Τιμπό Μουλέν με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος χαφ δεν υπολογιζόταν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε επίσημα το βράδυ της Παρασκευής (17/8) τον δανεισμό του από τους Θεσσαλονικείς.

https://twitter.com/Ankaragucu/status/1030524076962598912

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις