Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σαββίδης: “Ήθελα να ταπεινώσουμε τη Σπαρτάκ στην έδρα της”

ΠΑΟΚ – Σαββίδης: “Ήθελα να ταπεινώσουμε τη Σπαρτάκ στην έδρα της”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ πήρε τεράστια πρόκριση επί της Σπαρτάκ, με εξαιρετική εμφάνιση και μέσα στη Μόσχα, με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη να τονίζει μετά το ματς, ότι ήθελε την πρόκριση και για έναν εξτρά λόγο, τις συκοφαντίες των Ρώσων μετά το πρώτο ματς.

Ο Ιβάν Σαββίδης πανηγύρισε σαν “τρελός” την πρόκριση του ΠΑΟΚ μέσα στη Μόσχα επί της Σπαρτάκ, για τα προκριματικά του Champions League και μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι αυτό είχε να κάνει και με όσα συνέβησαν στην Τούμπα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι δηλώσεις του Σαββίδη για την πρόκριση του ΠΑΟΚ

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι περάσαμε. Ειλικρινά, δεν το περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κυριαρχήσαμε. Μας έριξαν πολλή λάσπη μετά το πρώτο ματς και γι’ αυτό ήθελα να ταπεινώσουμε τη Σπαρτάκ στην έδρα της, στο γεμάτο της γήπεδο. Πήραν αυτό που άξιζαν μετά την άσχημη συμπεριφορά τους μετά το πρώτο ματς.

Και δεν έγινε μόνο από δημοσιογράφους, υπήρχε υποστήριξη και από τη Σπαρτάκ. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο. Απαιτώ να γίνει έρευνα για το θέμα, ήδη το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας είναι ενήμερο. Κάποιοι άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι και νόμιζαν πως θα κάνουν ό,τι θέλουν. Φανταστείτε να πήγαινα εγώ στους οπαδούς της Σπαρτάκ και να τους έκανα χειρονομία. Τι θα μου έκαναν τότε;”.

Για το αν δέχτηκε συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της Σπαρτάκ: “Όχι, δεν με συνεχάρη”.

Για την διαιτησία: “Θεωρώ ότι ήταν νορμάλ. Δεν έχω άποψη για την αποβολή του Λουίς Αντριάνο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις