Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Σαββίδης: “Σκάνδαλο οι καταγγελίες της Σπαρτάκ! Είμαι εκνευρισμένος”

ΠΑΟΚ – Σαββίδης: “Σκάνδαλο οι καταγγελίες της Σπαρτάκ! Είμαι εκνευρισμένος”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε σε ρωσικά Μέσα για τις καταγγελίες της Σπαρτάκ εναντίον της ομάδας του, εξαιτίας των γεγονότων με τους δημοσιογράφους στην Τούμπα και τόνισε ότι είναι εκνευρισμένος από τις προσπάθειες έντασης ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία.

Η κόντρα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σπαρτάκ Μόσχας συνεχίζεται όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και εκτός, εξαιτίας όσων καταγγέλλουν οι Ρώσοι δημοσιογράφοι, που βρέθηκαν στην Τούμπα.

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, έκανε μάλιστα λόγο για σκάνδαλο, σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στη Ρωσία και την Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Σαββίδη

«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε σήμερα, οι πιθανότητες είναι καλές για εμάς. Η θέση που μου έδωσαν στο γήπεδο σήμερα οι άνθρωποι της Σπαρτάκ δεν ήταν καθόλου βολική και αναγκάστηκα να αγοράσω εισιτήριο. Θα δω το παιχνίδι με φίλους.

Είμαι εκνευρισμένος από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω δημοσιευμάτων από τον Τύπο της Ρωσίας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει έρευνες, υπάρχει διαθέσιμο υλικό. Μετά τον επαναληπτικό, σίγουρα θα απευθυνθώ στο προξενείο. Είναι ντροπή να γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί… σκάνδαλο και να καλλιεργήσουμε ένταση ανάμεσα στην Ρωσία και την Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια φιλίας των δύο χωρών».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις