Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Στον “πάγο” ο Ουάρντα! Η απόφαση του Λουτσέσκου για τον Αιγύπτιο

ΠΑΟΚ: Στον “πάγο” ο Ουάρντα! Η απόφαση του Λουτσέσκου για τον Αιγύπτιο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σιωπηρή τιμωρία φαίνεται ότι έχει επιβληθεί στον Αμρ Ουάρντα, από τον προπονητή του στον ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής για τα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας του.

Ο αποκλεισμός του Αμρ Ουάρντα από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, εξέπληξε όλο τον κόσμο, όμως τελικά υπήρχε εξήγηση στην απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Αιγύπτιο να είναι και πάλι στο “στόχαστρο”.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν αυτός που επέμεινε για την παραμονή του διεθνούς ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας και του έδωσε αρκετές ευκαιρίες στην αρχή της σεζόν. Ο Ουάρντα όμως φέρεται να προκάλεσε τη μήνη του προπονητή του, με τη συμπεριφορά του, πριν το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Συγκεκριμένα, όταν έμαθε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα για την βασική ενδεκάδα, είχε κακή συμπεριφορά εντός των αποδυτηρίων, γεγονός που οδήγησε στο “κόψιμό” του από την αποστολή.

Χάνει τα ντέρμπι με Άρη και Ολυμπιακό

Ακόμη και μετά το περιστατικό μάλιστα, ο Αιγύπτιος δεν “συμμορφώθηκε” με τις απαιτήσεις του προπονητή, καθώς απουσίασε από την προπόνηση των παικτών που μένουν εκτός αποστολής, την ημέρα των αγώνων.

Ως εκ τούτου, ο Λουτσέσκου έχει αποφασίσει μια σιωπηρή τιμωρία του Ουάρντα, αφήνοντάς τον εκτός στους δύο επόμενους αγώνες με Άρη και Ολυμπιακό, ώστε κατόπιν, ανάλογα και με τη συμπεριφορά του, να πάρει τις όποιες αποφάσεις του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις