Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Τσέλσι: Δύσκολο ξεκίνημα στο Europa League

ΠΑΟΚ – Τσέλσι: Δύσκολο ξεκίνημα στο Europa League
EUROKINISSI

Πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League απόψε για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα την Τσέλσι (19:55, NewsIt.gr, Cosmote Sport 2)

Την πρώτη του «μάχη» για τους ομίλους του Europa League δίνει ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται την ισχυρή Τσέλσι σε μια… sold out Τούμπα. Όλοι στο «δικέφαλο του Βορρά» γνωρίζουν πως πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι για ολόκληρη τη διάρκεια του ματς, αν θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Σάρι, που εντυπωσιάζει στην Premier League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει τη σημαντική απουσία του τιμωρημένου Λέο Μάτος, ενώ –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- δεν θα ξεκινήσει βασικός ο Πίγιοβιτς (προέρχεται από θλάση πρώτου βαθμού και το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι την ερχόμενη Κυριακή).

O ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί σε μια κατάμεστη Τούμπα και αναμένεται να ξεκινήσει τον αγώνα με τους Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Λημνιό, Ζαμπά και Μπίσεσβαρ.

ΠΑΟΚ – Τσέλσι: Οι «εκλεκτοί» του Λουτσέσκου για τους Άγγλους

Από την πλευρά της Τσέλσι, ο Μαουρίσιο Σάρι άφησε στο Λονδίνο τον Αζάρ και αναμένεται να παρατάξει τους «μπλε» με τους Καμπαγέρο, Ζαπακόττα, Εμερσον, Κέϊχιλ, Κρίστιανσεν, Μπάρκλεϊ, Καντέ, Λούφτους Τσικ, Γουϊλιαν, Πέδρο και Μοράτα.

ΠΑΟΚ – Τσέλσι, Σάρι: «Θα είναι το πιο δύσκολο ματς του ομίλου»

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ισπανός, Αλμπέρτο Μαλένκο. Βοηθοί του θα είναι οι Ραούλ Καμπανέρο και Ινιγκο Λόπεζ, τέταρτος ο Ξαβιέ Ροντρίγκες, και πρόσθετοι βοηθοί διαιτητές ο Χοσέ Μαρία Μαρτίνες και ο Χοσέ Γκονζάλες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις