Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιαννινα – Άρης 1-0 ΤΕΛΙΚΟ! Η… τύχη έκρινε το ματς στους Ζωσιμάδες

ΠΑΣ Γιαννινα – Άρης 1-0 ΤΕΛΙΚΟ! Η… τύχη έκρινε το ματς στους Ζωσιμάδες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το νικηφόρο σερί του Άρη στην επιστροφή του στη Superleague σταμάτησε στους Ζωσιμάδες, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει τη νίκης, έστω και με τυχερό τρόπο, αφού ο Δεληζήσης με αυτογκόλ, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, για το τελικό 1-0.

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, ΠΑΣ Γιάννια και Άρης δημιούργησαν ουσιαστικά από μία καλή φάση στο ματς, με τον Γκαρσία να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι σε αυτή των “κιτρίνων” και τον Λεό στο… πόδι του Δεληζήση και στα δίχτυα για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” πήρε έτσι τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, στο πρώτο του φετινό εντός έδρας ματς, ενώ η ομάδα του Πάκο Ερέρα είδε το σερί της δικής του ομάδας να σταματάει στους Ζωσιμάδες, ρίχνοντας την ομάδα του από την κορυφή της βαθμολογίας.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

Στο αγωνιστικό “κομμάτι”, ο Πάκο Ερέρα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει πλέον για πρώτη φορά στη διάθεσή του και τον Νίκο Μαρτίνεζ, που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή της ομάδας.

Στον ΠΑΣ, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, άφησε εκτός 18άδας του Κούζικ, Κακούμπα και Ξύδα, τον τιμωρημένο Κάστρο, αλλά και τους τραυματίες Περιστερίδη και Παμλίδη, έχοντας όμως για πρώτη φορά στη διάθεσή του, τον Στέφανο Ευαγγέλου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις