Site icon NewsIT

Premier League: Το “τρένο” της Λίβερπουλ “παρέσυρε” και τη Γιουνάιτεντ στο δρόμο για τον τίτλο! (video)

19.01.2020 | 20:46
Premier League: Το “τρένο” της Λίβερπουλ “παρέσυρε” και τη Γιουνάιτεντ στο δρόμο για τον τίτλο! (video)

Ένα ακόμα ντέρμπι πήρε η Λίβερπουλ στην ξέφρενη κούρσα της προς τον τίτλο στην Premier League καθώς επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Άνφιλντ" για την 23η αγωνιστική, διευρύνοντας το αήττητό της και τη διαφορά από τη δεύτερη Μάντσετσερ Σίτι στους 16 βαθμούς έχοντας κι ένα ματς λιγότερο.

Σε ένα δυνατό ματς, το οποίο χαρακτηρίστηκε από περισσότερη ένταση παρά θέμα, η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αγγλίας.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προηγήθηκε στο 14ο λεπτό με τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, αλλά στο 23′ το ντέρμπι παραλίγο να “τιναχτεί” στον… αέρα όταν ο Φιρμίνιο σκόραρε αλλά ο Ντε Χέα διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ στη φάση. Μετά από μία μικρή σύρραξη και τη βοήθεια του VAR το γκολ του Βραζιλιάνου ακυρώθηκε και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Η Λίβερπουλ ήταν κυρίαρχη και στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας δοκάρι με τον Τζόρνταν Χέντερσον στο 49΄ ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στις καθυστερήσεις, πανηγυρίζοντας έξαλλα. Αυτή ήταν η 19η διαδοχική νίκη των “κόκκινων” εντός έδρα και η 13η σερί στο φετινό πρωτάθλημα, όπου παραμένουν αήττητοι με 16 πόντους διαφορά από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι και πλέον δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να κρατηθούν μακρυά από τον τίτλο που παλεύουν να κατακτήσουν εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version