Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σπαρτάκ Μόσχας – ΠΑΟΚ: Για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς το… όνειρο

Σπαρτάκ Μόσχας – ΠΑΟΚ: Για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς το… όνειρο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Έτοιμος να τα δώσει… όλα και να φτάσει στα πλέι οφ του Champions League -ένα “βήμα” πριν από την πρώτη του παρουσία στους ομίλους της διοργάνωσης- είναι ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει στη Μόσχα την Σπαρτάκ, στον επαναληπτικό του 3-2 της Τούμπας.

Βρίσκεται στη Μόσχα για να νικήσει… για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τους ομίλους του Champions League. Ο ΠΑΟΚ θα μπει το βράδυ στην “Otkritie Arena” (20:30, NewsIt.gr, Epsilon Tv) με αυτή τη νοοτροπία, προκειμένου να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με το “εισιτήριο” για τα πλέι οφ της διοργάνωσης!

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1029266663194148864

Βέβαια, η “αποστολή” του ΠΑΟΚ είναι πιο δύσκολη από εκείνη που είχε κόντρα στη Βασιλεία, αλλά ο “δικέφαλος του Βορρά” έδειξε στον αγώνα της Τούμπας πως μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην άμυνα των Ρώσων. Οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν “μάχη” για να περάσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη νίκη του (3-2) στην Τούμπα για να περάσει στην επόμενη φάση, ενώ προκρίνεται και με κάθε ισοπαλία. Στα στα πλέι οφ του Champions League θα βρει το νικητή του ζευγαριού Μπενφίκα – Φενέρμπαχτσέ, με τους Πορτογάλους να έχουν κερδίσει με 1-0 στο ματς στη Λισαβόνας.

Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να παραταχθούν επί ρωσικού εδάφους με 4-2-3-1. Ο Πασχαλάκης θα καθίσει κάτο απ’ τα δοκάρια, με τους Βιεϊρίνια, Μάτος, Βαρέλα και Κρέσπο να φτιάχνουν την τετράδα της άμυνας. Μαουρίσιο και Κάνιας αναμένεται να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, ενώ οιΛημνιός, Ελ Καντουρί και Πέλκας θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Πρίγιοβιτς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις