Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Στην κορυφή ο Ατρόμητος! Νίκησε και τη Λάρισα στο Περιστέρι – videos

Στην κορυφή ο Ατρόμητος! Νίκησε και τη Λάρισα στο Περιστέρι – videos
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ατρόμητος συνεχίζει αθόρυβα να μαζεύει βαθμούς στη φετινή Superleague και μετά τη νίκη με 2-0 επί της Λάρισας, βρέθηκε έστω και προσωρινά, μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει ακόμη με τις εμφανίσεις του, όμως ο Ατρόμητο πήρε την τρίτη του νίκη σε τέσσερα παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΛ και όντας αήττητος, πέρασε στην πρώτη θέση της Superleague με 10 βαθμούς.

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ με τον Μπρούνο στο 54΄ και εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Χούμπτσεβ στο 70′, πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ουγκράι στο 85′ για να “σφραγίσουν” τη νίκη τους με 2-0.

Το παιχνίδι

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να έχει τον έλεγχο του αγώνα, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει απειλητικές φάσεις μπροστά από την εστία του Κρίστινσον, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, με ένα δίκαιο 0-0.

Η ίδια εικόνα εμφανίστηκε και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όμως στο 57΄, η τύχη “χαμογέλασε” στους γηπεδούχους. Ο Γρομητσάρης προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μπρούνο και πήγε στο δοκάρι του Κρίστινσον, δίνοντας την ευκαιρία στο Βραζιλιάνο να κάνει με προβολή το 1-0.

 

Με την ΑΕΛ να μένει μάλιστα στο 70′ με 10 παίκτες, χάρη στην αποβολή του Χούμπτσεβ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Ατρόμητος βρήκε την ευκαιρία να “κλειδώσει” τη νίκη, κάνοντας το 2-0 στο 85’ με γκολ του Ουγκράι.

 

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – Λάρισα

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (87΄ Νάτσο), Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης (78’ Μούγιακιτς), Μπρούνο, Ουγκράι, Κουλούρης (83’ Κωστόπουλος)

ΑΕΛ (Αντωνίου): Κρίστινσον, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Μόρσι (46’ Λεοζίνιο), Χούμπτσεβ, Καρανίκας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Κόεφ (46’ Πίτι), Κούνιτς (80’ Μπαργκάν).

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις