Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τα βρήκαν Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός! “Πράσινος” ο Βέργος

ΦΩΤΟ instagram.com/nikosvergos

Ακόμα μία μεταγραφή έκλεισε ο Παναθηναϊκός. Παίκτης του “τριφυλλιού” θα πρέπει να θεωρείται κι ο Νίκος Βέργος, έπειτα από τη συμφωνία των “πράσινων” με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει στροφές τις τελευταίες μέρες στα μεταγραφικά, ενισχύοντας το ρόστερ του λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά τον Αργύρη Καμπετσή, οι “πράσινοι” έκλεισαν και τον Νίκο Βέργο. Ο 21χρονος Έλληνας επιθετικός θα αποκτηθεί ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 20%.

Πλέον ο Γιώργος Δώνης περιμένει και τον ξένο φορ, προκειμένου να συμπληρώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ποιος είναι ο Βέργος

Ο Νίκος Βέργος είναι γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου του 1996 κι αναδείχθηκε από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Τον Μάρτιο του 2014 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Superleague, ενώ το καλοκαίρι του 2015 δόθηκε δανεικός στην Έλτσε, με την οποία είχε 12 συμμετοχές και 2 γκολ στη Segunda Division.

Την επόμενη χρονιά, αγωνίστηκε ως δανεικός στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ μετρώντας 5 γκολ σε 24 συμμετοχές, ενώ το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην ουγγρική Βάσας με την οποία έπαιξε σε μόλις τέσσερα ματς. Τον Ιανουάριο επέστρεψε στους Πειραιώτες, με τους οποίους αγωνίστηκε στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος με Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις