Site icon NewsIT

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κουκουλοφόρος διέκοψε τη μετάδοση του αγώνα! – video

11.05.2019 | 22:51
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κουκουλοφόρος διέκοψε τη μετάδοση του αγώνα! – video

Ένα απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, καθώς χάκερ διέκοψε την εικόνα, εμφανίζοντας έναν μαυροφορεμένο άντρα που "τρομοκράτησε" τους τηλεθεατές.

Ανεπανάληπτο συμβάν στην Cosmote TV κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού η εικόνα διεκόπη για λίγα λεπτά και παρεμβλήθη από έναν κουκουλοφόρο, ο οποίος σε ζωντανή μετάδοση ανέφερε ότι σε ένα μήνα από τώρα, αυτοί που φταίνε θα τιμωρηθούν, αλλά και ότι ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα από σήμερα.

Στο συνδρομητικό κανάλι σοκαρίστηκαν από το γεγονός και στη συνέχεια της μετάδοσης, υπήρξε μήνυμα που πέρασε από τις οθόνες, το οποίο και ανέφερε: “Για όσους ανησύχησαν με τη μυστηριώδη παρεμβολή στον αγώνα του τελικού Κυπέλλου, που μεταδίδεται στο COSMOTE SPORT 1HD, σας ενημερώνουμε ότι δεν ήταν παρά το teaser της νέας αστυνομικής σειράς της COSMOTE TV, «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές». Η σειρά 8 επεισοδίων, θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS”.

Το χακάρισμα στη μετάδοση του τελικού

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version