Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Τεράστιος” Μπουφόν! Ανατροπή για Παρί με Εμπαπέ- video

“Τεράστιος” Μπουφόν! Ανατροπή για Παρί με Εμπαπέ- video

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μας αποδεικνύει πως -ακόμα και τώρα που είναι 40 ετών- έχει τα αντανακλαστικά… αίλουρου και μπορεί να υπερασπιστεί αποτελεσματικά την εστία της Παρί. Η είσοδος του Εμπαπέ στην επανάληψη… ανέτρεψε το σκορ και έδωσε το “διπλό” στους πρωταθλητές στο ματς με την Γκινγκάμπ (1-3).

Ο Μπουφόν πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα δύσκολη και εντυπωσιακή απόκρουση στη νίκη της Παρί μέσα στην έδρα της Γκινγκάμπ (1-3).

Ο Ιταλός έδειξε εκπληκτικά αντανακλαστικά και παρά το γεγονός πως ήταν σχεδόν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να αποκρούσει το σουτ που έγινε από τον παίκτη της Γκινγκάμπ (η μπάλα έφτασε σε αυτόν μετά από “τσαφ”, το οποίο και… παρέσυρε αρχικά τον Μπουφόν).

https://twitter.com/Salahbility/status/1030853504380952578

Στα του ματς, η Γκινγκάμπ προηγήθηκε με 1-0 μέσα στην έδρα της με τον Ρου, αλλά η είσοδος του Εμπαπέ στο 45′ έφερε… τούμπα το ματς και έδωσε τη νίκη στην Παρί.

Στο 53′ ο Νεϊμάρ έφερε το ματς στα ίσα και πέτυχε το δεύτερο γκολ του σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Ligue 1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως ανέβαλε δράση ο Εμπαπέ. Ο Ντι Μαρία με εξαιρετική ασίστ στο 82′ έδωσε την ευκαιρία στον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή να βάλει μπροστά την ομάδα του Τούχελ και στο φινάλε του ματς -με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα- διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις