Site icon NewsIT

Θρήνος για τον ιδιοκτήτη της Λέστερ! “Στο ελικόπτερο και η κόρη του” – video

28.10.2018 | 12:34
Θρήνος για τον ιδιοκτήτη της Λέστερ! “Στο ελικόπτερο και η κόρη του” – video

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το αγγλικό -και όχι μόνο- κοινό, τις εξελίξεις γύρω από την τραγωδία με το ελικόπτερο της Λέστερ που συνετρίβη έξω από το γήπεδο και φέρεται να έχει στοιχίσει τη ζωή στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, αλλά και σε μία από τις κόρες του, η Βοράμας, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Ανείπωτος θρήνος για τη Λέστερ και την οικογένεια του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη της, καθώς στο ελικόπτερο που συνετρίβη πριν λίγες ώρες, φαίνεται ότι επέβαινε τόσο ο Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, όσο και η 34χρονη κόρη του, Βοράμας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, στο ελικόπτερο βρίσκονταν συνολικά 5 άτομα, εκ των οποίων 2 πιλότοι, ο “ζάμπλουτος” ιδιοκτήτης των “αλεπούδων”, αλλά και η κόρη του.

Σημειώνεται ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ότι ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης της Λέστερ είναι νεκρός, αλλά οι οπαδοί της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει να τον θρηνούν, πηγαίνοντας έξω από το γήπεδο για να αφήσουν λουλούδια και αντικείμενα στη μνήμη του.

Η αποχώρηση του ελικοπτέρου πάντως, έγινε σε live μετάδοση από το γήπεδο και ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε στην εκπομπή BT Sport και ο ήχος της πτώσης και της σύγκρουσης με το έδαφος.

https://twitter.com/farahodhiambo/status/1056336524567044097

Η ήχος της συντριβής

Το χρονικό της τραγωδίας στο Λέστερ

Το ελικόπτερο έπεσε στον χώρο του πάρκινγκ το βράδυ του Σαββάτου, 27.10.2018 και αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι πρώτες πληροφορίες από τον αγγλικό Τύπο ανέφεραν πως μέσα βρισκόταν ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha.

Άγνωστα παραμένουν και τα αίτια της συντριβής, όμως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ελικόπτερο άρχισε να στροβιλίζεται ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του και στη συνέχεια συντρίβει στο έδαφος!

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου μία ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ για την Premier League, στην έδρα των “αλεπούδων”, το King Power Stadium.

Με το άκουσμα της είδησης οπαδοί και παίκτες της Λέστερ, ξέσπασαν σε κλάματα ενώ παρακολουθούν αποσβολωμένοι τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων!

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version