Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Τρελή” ισοπαλία στην… ουρά της Serie Α!

“Τρελή” ισοπαλία στην… ουρά της Serie Α!
@Frosinone1928

Μπορεί η ισοπαλία να μην ήταν το αποτέλεσμα που γύρευαν Φροζινόνε και Έμπολι (βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της Serie A), αλλά τουλάχιστον το τελικό 3-3 έδωσε… συγκινήσεις στους οπαδούς τους.

Δεν μπόρεσαν να πάρουν βαθμολογική “ανάσα”. Η Φροζινόνε υποδέχθηκε την Έμπολι με σκοπό να τη νικήσει και να την πλησιάσει (και οι δυο ομάδες βρίσκονται στην τελευταία τριάδα του βαθμολογικού πίνακα), αλλά οι δυο ομάδες έφεραν μια… άβολη αλλά θεαματική ισοπαλία (3-3). Έτσι, η ομάδα του Λόνγκο εξακολουθεί -μαζί με την Κιέβο- να είναι οι μοναδικές που μένουν χωρίς “τρίποντο” στην Serie A.

Πρωταγωνιστής της συνάντησης αμυντικός της Έμπολι Σιλβέστρε, που σκόραρε και για τις δύο ομάδες. Μόλις στο 8′, ο Αργεντινός  έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθειά του να διώξει μετά από μία σέντρα. Στο 32′ η ομάδα της Τοσκάνης έφερε το ματς στα ίσια με τον Ζάιτς, ενώ στο 48′, ο Σιλβέστρ.. πήρε το αίμα του πίσω για το αυτογκόλ που πέτυχε, κάνοντας το 1-2.

Στο 54′, η Φροζινόνε κέρδισε πέναλτι και ο Τσόφανι ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 63′ οι γηπεδούχοι πήραν πρώτη φορά προβάδισμα, με τον Κάμπελ να “εκτελεί” μέσα από την περιοχή. Η Έμπολι κατάφερε τελικά να πάρει τον εκτός έδρας βαθμό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3 στο 79′ με τον Ουτσάν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις