Ποδόσφαιρο

Τσιάρτας για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία! “Ο εξοργισμένος κόσμος είναι σαν το τσουνάμι”

Ο Βασίλης Τσιάρτας τοποθετήθηκε για το συλλαλητήριο που γίνεται στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία και παράλληλα κατέκρινε το γεγονός πως οι Σταθμοί Μετρό Συντάγματος, Πανεπιστημίου και Ομονοίας θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι το τέλος της μεγάλης συγκέντρωσης.

Κλείστε κ το Μετρό κλείστε τα όλα. Ο εξοργισμένος κόσμος είναι σαν το τσουνάμι. Περνάει από παντού κ σταματάει εκεί που θέλει. Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες…”, ανέφερε ο Βασίλης Τσιάρτας, σε μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα