Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Βίντι – ΑΕΚ: Με Λόπες στην Ουγγαρία η Ένωση!

Βίντι – ΑΕΚ: Με Λόπες στην Ουγγαρία η Ένωση!

Ευχάριστα νέα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη προέκυψαν από την κυριακάτικη προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Λόπες προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βίντι, για τα πλέι οφ του Champions League.

Με τον Έλντερ Λόπες στη σύνθεση της αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τη Βίντι στην Ουγγαρία, για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο Πορτογάλος μπακ-χαφ προπονήθηκε κανονικά την Κυριακή (19/8) στο ΟΑΚΑ, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Από ‘κει και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τσιγκρίνσκι. Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Χρήστος Αλμπάνης που χθες υπέστη θλάση αριστερού τετρακεφάλου και εντός των ημερών θα υποβληθεί  σε απεικονιστικό έλεγχο. Τη θεραπεία του συνέχισε ο Λούκας Μπογέ, ενώ ο Αστριτ Αϊντάρεβιτς έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί για τις 7 μμ στα Σπάτα. Στη συνέχεια θα γίνει γνωστή η αποστολή της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη που θα ταξιδεύσει την Τρίτη για Βουδαπέστη, όπου την Τετάρτη η ΑΕΚ θα δώσει τον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ των προκριματικών του Champions League με αντίπαλο τη Βίντι (22.00 ώρα Ελλάδας).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις