Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Βόμβα” στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Συνελήφθη πασίγνωστος μάνατζερ

“Βόμβα” στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Συνελήφθη πασίγνωστος μάνατζερ

Οι αρχές συνέλαβαν τον πασίγνωστο μάνατζερ στο Μονακό το πρωί της Τετάρτης με κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος και δωροδοκία στη διαδικασία μεταγραφών ποδοσφαιριστών.

Στον ανακριτή έχει οδηγηθεί ήδη ο πασίγνωστος μάνατζερ, Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος συνελήφθη στο Μονακό το πρωί της Τετάρτης, όπως υποστηρίζει το «vrt.be».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Ενροτό συνελήφθη μαζί με έναν υπάλληλο του ε κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος και δωροδοκία στη διαδικασία μεταγραφών ποδοσφαιριστών.

Ο μάνατζερ είναι γνωστός και στο ελληνικό κοινό, μιας κι είναι εκπρόσωπος του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Ενροτό έχει εμπλακεί σε πολλές μεγάλες μεταγραφικές υποθέσεις, όπως των Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, Τιμπό Κουρτουά, Ρομέλου Λουκάκου, Γιούρι Τίλεμανς και Λεάντερ Ντεντόκερ.

Οι συλλήψεις έγιναν μετά από έρευνες των αρχών στα γραφεία της Άντερλεχτ και της βελγικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ενώ έρευνες έχουν γίνει συνολικά σε επτά σπίτια, τέσσερα στο Μονακό, δύο στο Βέλγιο και ένα στο Λονδίνο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις