Site icon NewsIT

“Βόμβες” Μαρούπα! “Ο Αρκουδής ήρθε με έτοιμη εισήγηση που έγραφε τη λέξη «υποβιβασμός»”

31.01.2020 | 12:04
“Βόμβες” Μαρούπα! “Ο Αρκουδής ήρθε με έτοιμη εισήγηση που έγραφε τη λέξη «υποβιβασμός»”

Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ειρήνη Μαρούπα, υποστήριξε σε σχόλιό της στο Facebook, ότι ο Ηλίας Αρκουδής λέει ψέμματα για το ότι δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα έγραφε η εισήγηση για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης, αφού είχε προσέλθει στην επιτροπή με έτοιμη εισήγηση στην οποία έγραφε τη λέξη "υποβιβασμός".

“Πόλεμος” επικρατεί μεταξύ των μελών της ΕΕΑ, καθώς η Ειρήνη Μαρούπα, απάντησε στις ραδιοφωνικές δηλώσεις, που είχε παραχωρήσει πριν από κάποιες μέρες ο Ηλίας Αρκούδης κατηγορώντας τον ότι λέει ψέμματα όσον αφορά την εισήγηση της επιτροπής για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Η κ. Μαρούπα, σε διάλογο που είχε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook υποστήριξε, απαντώντας σε ερώτηση που της έγινε, ότι ο Ηλία Αρκούδης πήγε την περασμένη Δευτέρας στην συνεδρίαση της ΕΕΑ για το θέμα ΠΑΟΚ και Ξάνθης με γραμμένη εισήγηση, όπου υπήρχε η λέξη “υποβιβασμός”. Συγκεκριμένα στο σχόλιό της ανέφερε: “Ναι είπε ΨΕΜΜΑΤΑ. Ήρθε με εισήγηση γραμμένη βάσει των οικονομικών στοιχείων και των Δ.Σ με τις λέξεις ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ στο τέλος”.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version