Site icon NewsIT

“Βυθίζεται” το Αμβούργο – Έξαλλος ο Παπαδόπουλος με τον προπονητή του

17.03.2018 | 20:10
Παπαδόπουλος

Το Αμβούργο ηττήθηκε εντός έδρας από την Χέρτα και βρίσκεται πολύ κοντά στον υποβιβασμό, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Έξαλλος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που δεν αγωνίστηκε. Βλέπει... σεντόνι η Άιντραχτ!

Ένα ακόμα βήμα προς έναν… ιστορικό υποβιβασμό έκανε το Αμβούργο, που ηττήθηκε εντός έδρας από την Χέρτα με 2-1.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, το Αμβούργο έμεινε 7 βαθμούς μακρυά από τις θέσεις της σωτηρίας και πολύ κοντά στον πρώτο του υποβιβασμό! Η κατάσταση στην ομάδα θυμίζει… ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να εκφράζεται ανοικτά κατά του προπονητή του.

Ο Κρίστιαν Τιτζ κράτησε στον πάγκο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, που μετά την ήττα από την Χέρτα εξέφρασε… ανοικτά τη δυσαρέσκεια του.

“Δεν έχω καμία ιδέα γιατί δεν έπαιξα. Ο προπονητής ούτε καν μου μίλησε. Ωστόσο, ούτε πρόκειται να κάνω κάποια συζήτηση μαζί του”, είπε ο Έλληνας αμυντικός σε έξαλλο ύφος.

Βλέπει… σεντόνι η Άιντραχτ!

Ακάθεκτη συνεχίζει η Άιντραχτ την προσπάθεια για το εισιτήριο που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς νίκησε 3-0 τη Μάιντς και διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση, έχοντας ένα βαθμό διαφορά από τη δεύτερη Σάλκε, αλλά και παιχνίδι περισσότερο.

Εντυπωσιακή τον τελευταίο καιρό η Βέρντερ Βρέμης, πέρασε με 3-1 από τη «WWK Arena» απέναντι στην Άουγκσμπουργκ και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις.

Χορταστικό παιχνίδι στο «Borussia-Park», όπου η Γκλάντμπαχ αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 της Χοφενχάιμ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν τρεις φορές.

Αποτελέσματα και σκόρερ στη Bundesliga

Φράιμπουργκ-Στουτγκάρδη 1-2

(53΄ Πέτερσεν – 4΄,75΄ Γκόμεζ)

Γκλάντμπαχ-Χοφενχάιμ 3-3

(33΄ Ντρμιτς, 72΄ Στιντλ, 90΄ Γκίντερ – 13΄ Χούμπνερ, 58΄ πεν. Κράμαριτς, 73΄ Γκρίλιτσχ)

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Μάιντς 3-0

(6΄ Μπόατενγκ, 23΄ Γιόβιτς, 41΄ Ρέμπιτς)

Άουγκσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 1-3

(63΄ Κεντίρα – 5΄, 40΄ Μπελφοντίλ, 82΄ Κρούζε)

Αμβούργο-Χέρτα Βερολίνου 1-2

(25΄ Σάντος – 56΄ Λατζάρο, 63΄ Καλού)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version