Site icon NewsIT

Πολ Πογκμπά: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο μέσος της Γιουβέντους

11.09.2023 | 19:22
Πολ Πογκμπά: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο μέσος της Γιουβέντους

Soccer Football - Serie A - Atalanta v Juventus - Stadio Atleti Azzurri, Bergamo, Italy - May 7, 2023 Juventus' Paul Pogba in action with Atalanta's Teun Koopmeiners REUTERS/Massimo Pinca

Μεγάλοι μπελάδες για τον Πολ Πογκμπά. Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους βγήκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και κινδυνεύει ακόμα και με τιμωρία αποκλεισμού δύο ετών από τα γήπεδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Gazzetta dello sport» αλλά και άλλα Μέσα από την Ιταλία, ο Πολ Πογκμπά βγήκε θετικός σε τεστ αντιντόπινγκ που έγινε μετά τον αγώνα ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Γιουβέντους, όπου κέρδισαν οι «μπιανκονέρι» με 3-0 με τον Γάλλο να βρίσκεται στον πάγκο.

Η απαγορευμένη ουσία στην οποία βρέθηκε θετικός ο Γάλλος μέσος ήταν η τεστοστερόνη. Όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, στον οργανισμό του έμπειρου μέσου βρέθηκαν υψηλά ποσοστά τεστοστερόνης.

Πλέον, άπαντες στο «στρατόπεδο» της Γιούβε, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης, περιμένουν τη δεύτερη ανάλυση ώστε να ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

Εφόσον βρεθεί εκ νέου θετικός στον έλεγχο ντόπινγκ, τότε, ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει με δύο χρόνια αποκλεισμό από την αγωνιστική δράση, με ορισμένα ιταλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ακόμη και 4ετή αποκλεισμό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version