Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Πράσινο πάρτι” πρόκρισης

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έστησε το δικό του σόου στις εξέδρες του Ολυμπιακού Στάδιου, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-0 της Ντιναμό Β. στο Ολυμπιακό Στάδιο και πήρε το εισιτήριο για την φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Δείτε το βίντεο.

Δείτε την, λεπτό προς λεπτό, εξέλιξη του αγώνα.

Σισέ: Είναι καλύτερα με τον Νιόπλια

Οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα στο 53ο λεπτό όταν ο Ντόλχα έκανε τραγικό λάθος μετά από πίεση του Σισέ, ο Ρουκάβινα επωφελήθηκε και δεν είχε πρόβλημα να από κοντά να ευστοχήσει.

 
Στη συνέχεια μίλησαν οι αλλαγές του Νίκου Νόπλια και ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Λέτο στο 80ο λεπτό πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Γάλλο επιθετικό που δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Ντόλχα. Έξι λεπτά αργότερα ο Σαλπιγγίδης μιμήθηκε τον Αργεντινό συμπαίκτη του και έδωσε την ευκαιρία στον Σισέ να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι για το τελικό 3-0.
 
Οι Ρουμάνοι πάλεψαν το ματς και θα μπορούσαν να είχαν προβληματίσει περισσότερο τον Παναθηναϊκό εάν η μπάλα κατέληγε στα δίχτια και όχι στο δοκάρι, σε δύο περιπτώσεις, με τον Εντόι στο 35΄ και τον Ταμάς στο 59΄.

Αξίζει να αναφερθεί η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου.

Δείτε τι είπε ο Νίκος Πατέρας μετά το ματς για την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Νιόπλιας): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καντέ, Μπιέρσμιρ, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Καραγκούνης (57′ Κατσουράνης), Ρουκάβινα (82′ Σαλπιγγίδης), Νίνης (68′ Λέτο), Σισέ.

Ντιναμό Β. (Τάλναρ): Ντόλχα, Ντιαμπατέ, Μότσι, Κονέ, Νικουλάε, Μολινέρι, Αντρέι Κριστέα(67′ Νικουλέσκου), Τόρζε (60′ Ζίκου), Εντόι, Ταμάς, Αλέξε (46′ Αντριάν Κριστέα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε