Site icon NewsIT

Προηγούνται οι Δικέφαλοι

28.11.2009 | 11:13
Προηγούνται οι Δικέφαλοι

Tο ντέρμπι αιωνίων μπορεί να περιμένει αφού σήμερα τα φώτα πέφτουν στο μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Η Ένωση μετά την ήττα από την Καβάλα βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από την τρίτη θέση και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα.

 
Ο Ντούσσαν Μπάγεβιτς έχει αρκετούς λόγους για να πονοκεφαλιάζει μετά και τις τελευταίες απουσίες των Γιάχιτς, Νέμεθ. Ο Παναγιώτης Λαγός βρίσκεται στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από 11 μήνες.
 
Ο Σέρβος προπονητής σκέφτεται να χρησιμοποιήσει μόνο έναν προωθημένο, τον Μπλάνκο, και να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή.
 
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ με την ψυχολογία στα ύψη μετά το θρίαμβο επί του Άρη, θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και μακριά από την Θεσσαλονίκη.
 
Ο Σάντος είδε με ικανοποίηση τον Βιερίνια να ενσωματώνεται στην αποστολή. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Σορλέν που έχει υψηλό πυρετό.
 
Οι αποστολές των δύο ομάδων
 
ΑΕΚ: Σάχα, Λούκατς, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Αραούχο, Γεωργέας, Ζεράλντο, Καράμπελας, Καφές, Μάκος, Ταχτσίδης, Χέρσι, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Σκόκο, Παυλής, Γκέντσογλου, Λαγός.
 
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Αμπουμπακάρι, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Βιεϊρίνια.
 
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00
 
 
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής
 
Σάββατο, 28/11 

Αστέρας Τρίπολης – Skoda Ξάνθη
Ηρακλής – Εργοτέλης
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 19:00

Κυριακή, 29/11

Λάρισα – Καβάλα 14:30
Πανθρακικός – Λεβαδειακός 14:30
Άρης – Πανιώνιος 16:45
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 18:30
Ατρόμητος – Πας Γιάννινα 19:00

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version