Site icon NewsIT

Προολυμπιακό τουρνουά: Καναδάς – Τσεχία 101-103

04.07.2021 | 01:43
Προολυμπιακό τουρνουά: Καναδάς – Τσεχία 101-103

Η Τσεχία του Τόμας Σατοράνσκι έκανε την έκπληξη στο Προολυμπιακό τουρνουά και απέκλεισε τους γηπεδούχους Καναδούς με τη νίκη της 103-101, περιμένοντας πια τον ημιτελικό της Ελλάδας με την Τουρκία για τον αντίπαλό της στον τελικό.

Οι Τσέχοι ήταν καλύτεροι στην αρχή του αγώνα και προηγήθηκαν με +8 στο ημίχρονο, διατηρώντας το προβάδισμά τους μέχρι και το τέταρτο 10λεπτο. Εκεί όμως οι Καναδοί αντέδρασαν και με ένα επιμέρους σερί 34-27 έστειλαν το ματς στην παράταση. Στον έξτρα χρόνο βρέθηκαν μάλιστα και στο +5, αλλά ο Τόμας Σατοράνσκι πήρε την ομάδα στις “πλάτες” του και με ένα απίθανο σουτ στο τέλος, διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Ο NBAer των Τσέχων τελείωσε το ματς με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο εκπληκτικός Σλίμπ με 31 πόντους. Ο Μπάρετ είχε 23 και ο Γουίγκινς 22 πόντους για τους ηττημένους Καναδούς, οι οποίοι και αποκλείστηκαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αντίθετα, η Τσεχία προκρίθηκε πια στον μεγάλο τελικό και λίγο αργότερα έμαθε ότι θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά για το μοναδικό “εισιτήριο” για το Τόκιο.

Canada vs Czech Republic OT Triller - Full Game Highlights | Olympic Qualifying Playoffs 2020

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version