Site icon NewsIT

Προολυμπιακό τουρνουά: Πανίσχυρος ο οικοδεσπότης Καναδάς με 14 NBAers

27.05.2021 | 19:18
Προολυμπιακό τουρνουά: Πανίσχυρος ο οικοδεσπότης Καναδάς με 14 NBAers

Ακόμα πιο δύσκολο γίνεται το έργο της της διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από την Εθνική Ελλάδας, καθώς ο οικοδεσπότης Καναδάς που θα βρεθεί στο δρόμο της στο προολυμπιακό της Βικτόρια ανακοίνωσε την αποστολή του στην οποία περιλαμβάνονται 14 NBAers!

Υπερπλήρης θα είναι ο Καναδάς στο Προολυμπιακό τουρνουά που φιλοξενεί στη Βικτόρια (29/6-4/7) και θα συμμετέχει και η Εθνική ομάδα, την οποία θα αντιμετωπίσει στις 30/6. Συγκεκριμένα, στην προεπιλογή ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νικ Νερς επέλεξε 21 παίκτες εκ των οποίων οι 14 αγωνίζονται στο ΝΒΑ, αναμέσά τους και ο Κεμ Μπιρτς, που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό.

Υπάρχουν φυσικά και σημαντικές απουσίες, όπως του Κέβιν Πάνγκος της Ζενίτ, αλλά και ο Ντισόν Πιερ της Φενέρμπαχτσε, ενώ δεν κλήθηκε και ο πρώην «ερυθρόλευκος», Κάιλ Γουίλτζερ, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίζεται στην Τουρκ Τέλεκομ.

Η προεπιλογή του Καναδά

Κάιλ Αλεξάντερ (Φουενλαμπράδα), Νικέιλ Αλεξάντερ-Γουόκερ (Πέλικανς), Αρ Τζέι Μπάρετ (Νικς), Τρε Μπελ-Χέινς (Μέρλινς), Άντονι Μπένετ (χωρίς ομάδα), Κεμ Μπιρτς (Ράπτορς), Όσι Μπρίσετ (Πέισερς), Ντίλον Μπρουκς (Γκρίζλις), Άαρον Ντόρνεκαμπ (Τενερίφη), Λουγκέντζ Ντορτ (Θάντερ), Μέλβιν Ετζίμ (Μπουντούτσνοστ), Κόρι Τζόζεφ (Πίστονς), Τρέι Λάιλ (Σπερς), Μάικαλ Μάλντερ, Άντριου Γουίγκινς (Γουόριορς), Άντριου Νίκολσον (Φουτζιάν), Άντριου Νέμπχαρντ (Γκονζάγκα), Κέλι Ολίνικ (Ρόκετς), Ντουάιτ Πάουελ (Μάβερικς), Τρίσταν Τόμπσον (Σέλτικς).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version