Site icon NewsIT

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ σε τελικό – ματσάρα με Ολυμπιακό! Οι… μικροί το σήκωσαν στα πέναλτι

01.07.2020 | 22:24
Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ σε τελικό – ματσάρα με Ολυμπιακό! Οι… μικροί το σήκωσαν στα πέναλτι

Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής Ελλάδας στην Κ17 της Superleague μετά από 4 χρόνια. Ο “δικέφαλος του Βορρά” κέρδισε τον Ολυμπιακό στα πέναλτι (6-5), με την κανονική διάρκεια της αναμέτρησης να βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες, μετά από ένα απίστευτο 3-3!

Οι πιτσιρικάδες έδωσαν… απλόχερα θέαμα και συγκινήσεις! Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό στη Λαμία για το πρωτάθλημα Κ17 της Superleague, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έφεραν ένα εντυπωσιακό 3-3 στην κανονική διάρκεια, με το “δικέφαλο του Βορρά” να σηκώνει την κούπα μετά από 4 χρόνια, επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι με 6-5.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μόλις στο 8′ με τον Σταμούλη και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου, με πέναλτι του Κούτσια. Ο Σταμούλης έκανε το 2-1 στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ενώ -με διπλό «χτύπημα»- και γκολ των Κεδίκογλου και Κούτσια (πέναλτι), οι Θεσσαλονικείς πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 72′. Τρία λεπτά μετά, ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα με… γκολάρα του Κασέμι και το 3-3 να διατηρείται μέχρι τη λήξη.

Στη διαδικασία των πέλαντι, οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη αστόχησαν τρεις φορές, την ώρα που αυτοί του Απόστολου Παπαβασιλείου αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι.

Τελικός Super League Κ17 Ολυμπιακός-Π.Α.Ο.Κ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version