Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πρώτη ήττα! Η Τζένοα “γονάτισε” την Γιουβέντους – video

Πρώτη ήττα! Η Τζένοα “γονάτισε” την Γιουβέντους – video
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Μάσιμο Αλέγκρι προτίμησε να ξεκουράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η Γιουβέντους… απέτυχε, λίγες ημέρες μετά την απίστευτη της πρόκριση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η είσοδος του Πάντεφ “ανέβασε” την Τζένοα, που υποχρέωσε την “βέκια σινιόρα” στην πρώτη της ήττα στη φετινή Serie A (2-0). Ακυρώθηκε γκολ του Ντιμπάλα με χρήση VAR.

Φτάσαμε στην 28η αγωνιστική της Serie A για να δούμε την Γιουβέντους να γνωρίζει την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Η Τζένοα είναι η ομάδα που κατάφερε να “σπάσει” το αήττητο της “βέκια σινιόρα”, επικρατώντας με 2-0 μέσα στο “Λουίτζι Φεράρις”.

Μέχρι να αγωνιστεί στη Γένοβα, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετρούσε 24 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 27 παιχνίδια. Ο Ιταλός τεχνικός άφησε εκτός τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Κιελίνι και Ματουιντί, για να ξεκουραστούν, ενώ τραυματίες ήταν οι Κεντίρα, Κόστα, Μπαρτζάλι, Κουαδράδο και Ντε Σίλιο.

Η είσοδος του Πάντεφ (65′) ήταν ο… παράγοντας που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση των γηπεδούχων. Ο Σκοπιανός δημιούργησε το 1-0 του Στουράρο (72′) ενώ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 81′.

Να αναφέρουμε ότι στο 56′ -με το σκορ στο 0-0- ο Ντιμπάλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Τζένοα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ με την υπόδειξη του VAR.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις