Site icon NewsIT
23:44 Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

“Πρώτη” στην Πορτογαλία – Βάρος στην τακτική από Ζαρντίμ

Παρόλο που οι παίκτες του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκαν στο ταξίδι τους για να φτάσουν την Πορτογαλία, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν τους… χαρίστηκε στην προπόνηση που έκαναν το βράδυ της Δευτέρας. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν πολλές ασκήσεις με μπάλα, οι οποίες είχαν ένταση.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

 Ο τεχνικός των Πειραιωτών δούλεψε πολύ σε θέματα τακτικής, πρώτα με τους αμυντικογενείς παίκτες της ομάδας. Αυτοί έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα σε ασκήσεις που σκοπό έχουν να βελτιωθεί η συνολική ομαδική λειτουργία στην άμυνα αλλά και τρόπους προκειμένου να υπάρχει σωστή ανάπτυξη και μεταβίβαση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται από τη μέση και μπροστά δούλεψαν ιδιαίτερα στα τελειώματα φάσεων.

Οι “Πειραιώτες” θα προπονηθούν και την Τρίτη στις 8 το πρωί ώρα Πορτογαλίας (10πμ. ώρα Ελλάδας), ενώ το βράδυ στις 10 ώρα Ελλάδας θ’ αντιμετωπίσουν την Φαρένσε στο «Σάο Λουίς» του Φάρο.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version