Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΣΑΠ: Ξεκαθαρίζει για το “ψαλίδι” στα συμβόλαια των παικτών

ΠΣΑΠ: Ξεκαθαρίζει για το “ψαλίδι” στα συμβόλαια των παικτών

Στη νέα τηλεδιάσκεψη του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των ομάδων της Superleague (για τις μειώσεις 25% ή 33% στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών), φάνηκε και πάλι η αρνητική θέση των παικτών προς τις προτάσεις της Λίγκας.

Μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (08/05) ολοκληρώθηκε η δεύτερη, «μαραθώνια» τηλεδιάσκεψη των αρχηγών των 14 ομάδων της Superleague με το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, με θέμα τη διπλή πρόταση περικοπών των φετινών συμβολαίων των παικτών, που κατατέθηκε από το working group της Λίγκας,λόγω της οικονομικής κατάστασης που… διαμορφώνει ο κορονοϊός.

Στην τηλεδιάσκεψη υπήρξε μεγάλη ανάλυση των δεδομένων σε συνεργασία με το νομικό επιτελείο του ΠΣΑΠ, η κουβέντα… τράβηξε πολύ χρονικά κι έτσι αποφασίστηκε να συνεχιστεί εντός της ημέρας (09.05.2020), προκειμένου να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Αυτό που… βγαίνει σαν συμπέρασμα είναι πως η διάθεση από την πλευρά των παικτών, επί των προταθέντων από τη Superleague (25% εάν συνεχιστεί το πρωτάθλημα και 33% εφόσον δεν γίνουν τα πλέι οφ), παραμένει απόλυτα αρνητική και μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει πλέον ξεκάθαρη εικόνα ως προς τις αποφάσεις των αρχηγών και του ΠΣΑΠ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις