Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πύρρος Δήμας: Τελείωσε από προπονητή τον Βαλέριο Λεωνίδη! Εβαλε βοηθό προπονητή τον αδερφό του

Πύρρος Δήμας: Τελείωσε από προπονητή τον Βαλέριο Λεωνίδη! Εβαλε βοηθό προπονητή τον αδερφό του

Ο Πύρρος Δήμας επανήλθε πρόσφατα στη θέση του προέδρου της ομοσπονδίας άρσης βαρών και άρχισε τις αλλαγές και στους προπονητές, με τον… εξοστρακισμό αρχικά του Βαλέριου Λεωνίδη που επεσήμανε λάθος χειρισμούς και ήταν ενοχλημένος.

Σήμερα ενημερώθηκαν με email τα στελέχη της ΕΟΑΒ για την καθαίρεση του Βαλέριου Λεωνίδη από τη θέση του εθνικού προπονητή και την αντικατάστασή του από τον Χρήστο Κωνσταντινίδη προπονητή του Πανελληνίου τα τελευταία χρόνια, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Χρήστος Ιακώβου χορηγούσε απαγορευμένες ουσίες στους αρσιβαρίστες, σε ενέσιμη μορφή και χάπια. Αργότερα ανακάλεσε ενώ τα τελευταία 20 χρόνια έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ως βοηθό εθνικό προπονητή ο Πύρρος Δήμας τοποθέτησε τον αδελφό του, Οδυσσέα, ο οποίος εργαζόταν στον Μίλωνα, ενώ στον Λεωνίδη ανακοινώθηκε ότι μετατίθεται στον τομέα της ανάπτυξης. Στο mail ο Δήμας δεν αιτιολογεί την καθαίρεση του Λεωνίδη και ζητά χρησιμοποιώντας πληθυντικό προς τον Βαλέριο: «… να παραδώσετε το ταχύτερο δυνατό, το κλειδί της αίθουσας προπονητηρίου του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά, στον υπάλληλο της Ε.Ο.Α.Β. κ. Ηλία Τζήμο». Πρόκειται για το κλειδί της αίθουσας που φιλοξενούσε τον Λεωνίδη και τους αθλητές του για μία δεκαετία…

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις