Site icon NewsIT
16:22 | 29.09.20

Ρέις: Βιαζόταν να έρθει στον Ολυμπιακό και τιμωρήθηκε!

epa07240742 Sporting CP´s Marcos Acuna (L) fights for the ball with Rio Ave FC`s Matheus Reis (R) during the Portuguese Cup soccer match between Sporting CP and Rio Ave held at Alvalade Stadium, in Lisbon, Portugal, 19 December 2018. EPA/MIGUEL A. LOPES

Newsit Newsroom

Στα… άκρα οδηγείται η σχέση του Ματέους Ρέις με τη Ρίο Άβε.

Ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας προανήγγειλε την τιμωρία του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, επειδή αρνήθηκε να αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, με στόχο να πιέσει για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

“Τη μέρα του αγώνα αρνήθηκε να αγωνιστεί και δεν ανεχόμαστε τέτοια συμπεριφορά. Για μας ήταν μεγάλη έκπληξη. Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις με μια ομάδα και ο ίδιος ήθελε να προχωρήσει πιο γρήγορα η διαδικασία. Δεν ξέρω αν η στάση του είχε επηρεαστεί από κάποιον ή όχι. Εμείς θα αναλύσουμε την κατάσταση, γιατί αυτό που έκανε ήταν πολύ σοβαρό. Αποτελεί έλλειψη σεβασμού απέναντι στην ομάδα που του πρόσφερε τόσα και θα τον τιμωρήσουμε”, ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Ρίο Άβε.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version