Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρόμα – Σαλερνιτάνα 2-2: «Γκέλα» και κίνδυνος να μείνουν εκτός Ευρώπης οι «τζιαλορόσι»

Ρόμα – Σαλερνιτάνα 2-2: «Γκέλα» και κίνδυνος να μείνουν εκτός Ευρώπης οι «τζιαλορόσι»
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2  απέναντι στην Σαλερνιτάνα, στο πλαίσιο του Seria A, σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δυο φορές.

Η Ρόμα η οποία δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα το εισιτήριο για την Ευρώπη αναφορικά με το νέο έτος, είδε τον Αντόνιο Καντρέβα να κάνει το 1-0 για τη Σαλερνιτάνα στο 12ο λεπτό του αγώνα, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Στέφαν Ελ Σαραουί στο 47΄, ωστόσο ο Μπουλαγιέ Ντια έκανε το 2-1 για την φιλοξενούμενη ομάδα, βάζοντας τη Ρόμα στα σχοινιά. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αφού στο 83΄ ο Μάτιτς με δυνατό σουτ νίκησε τον Γκιγιέρμο Οτσόα.

Κάπως έτσι το 2-2 ήταν το τελικό σκορ στο παιχνίδι, με τη Ρόμα να φτάνει τους 60 πόντους, ένα περισσότερο από τη Γιουβέντους, στην οποία επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών.

Η βαθμολογία της Serie A

1. Νάπολι 86
2. Λάτσιο 68
3. Ίντερ 66
4. Μίλαν 64
5. Αταλάντα 61
6. Ρόμα 60
7. Γιουβέντους 59
8. Μόντσα 52

Αξίζει δε, να σημειωθεί πως στο τέλος είχαμε γενική σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων, έπειτα από ένα σκληρό μαρκάρισμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις