Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρότζερ Φέντερερ: Η εκπλήρωση της υπόσχεσης σε νεαρό θαυμαστή του πέντε χρόνια μετά

Ρότζερ Φέντερερ: Η εκπλήρωση της υπόσχεσης σε νεαρό θαυμαστή του πέντε χρόνια μετά
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε πράξη την υπόσχεση του σε έναν νεαρό θαυμαστή του, επιφυλάσσοντας του μια έκπληξη που θα την θυμάται για όλη του τη ζωή.

Ο Ρότζερ Φέντερερ πριν 5 χρόνια κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο US Open, ρωτήθηκε από τον νεαρό Ζιζού αν μπορεί να συνεχίσει να παίζει τένις για τουλάχιστον 9 χρόνια προκειμένου να παίξουν έναν αγώνα μαζί, με τον Ελβετό να δεσμεύεται.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και ο Ελβετός τενίστας έκανε πράξη την υπόσχεση του πέντε χρόνια μετά, ετοιμάζοντας ένα απίθανο σκηνικό στο νεαρό Ζιζού.

Ο νεαρός τενίστας παρευρέθηκε στην Ελβετία στα πλαίσια ενός τουρνουά μαζί με τον προπονητή του. Κατά τη διάρκεια τους γεύματος, η ιδιοκτήτρια του ζήτησε αυτόγραφο ενώ φόραγε και μια μπλούζα με το πρόσωπο του νεαρού Ζιζού.

Ο Ζιζού δεν πίστευε στα μάτια του για την αναγνωρισιμότητα την οποία είχε, με την έκπληξη του να είναι ακόμα μεγάλη, όταν αντίκρισε πλήθος ατόμων να ζητωκραυγάζουν το όνομα του.

Το κερασάκι στη τούρτα για τον νεαρό ήταν η συνάντηση με τον Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος τον προκάλεσε να παίξουν έναν αγώνα, εκπληρώνοντας την υπόσχεση του προς το νεαρό Ζιζού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις