Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σαμαράς: Είναι πολλά τα 16 χρόνια

Φωτογραφία αρχείου

Απο το Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994 σε αυτό της Αφρικής το 2000. Έχουν μεσολαβήσει 16 χρόνια. Αρκετά μεγάλο διάστημα σύμφωνα με τον Γιώργο Σαμαρά.

Ο επιθετικός της Σαέλτικ, μίλησε στην ΦΙΦΑ για τα ματς με την Ουκρανία και τόνισε αναφορικά με την προσπάθεια της Εθνικής: “Τα δεκαέξι χρόνια είναι μεγάλο διάστημα και όλοι θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα είμαστε ξανά σε μία μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Είναι κάτι που θα θυμόμαστε για την υπόλοιπη ζωή μας”.

 
Ο ίδιος μάλιστα θυμήθηκε και την παρουσία της ομάδας του Αλκέτα Παναγούλια: “Ημουν μόλις 9 ετών και η μόνη ανάμνηση μου είναι η νίκη της Ελλάδας επί της Ρωσίας, που μας έστειλε στα τελικά. Ο Νίκος Μαχλάς σκόραρε με κεφαλιά και η Ελλάδα τρελάθηκε. Ήταν ξεχωριστή στιγμή για όλους”.
 
Όσο για τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν λόγω των καιρικών συνθηκών, είπε: “Δεν ήμουν εκεί με την Σέλτικ όταν αγωνίστηκε με την Σαχτάρ Ντόνετσκ αλλά έχω ακούσει ιστορίες από τον Ελάνο και τον Νέρι Καστίγιο όταν ήμουν στην Μάντσεστερ Σίτι για την πόλη και τον καιρό εκεί”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε