Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Σφράγισε επιταγή ο Μαϊστόροβιτς;

Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες της ΑΕΚ την πράξη του Σουηδού, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Σουηδός αμυντικός φαίνεται να έκανε την αρχή κάτι που διαψεύδεται από την ΠΑΕ. Έληξε η κατάληψη στα γραφεία. Το σχέδιο για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ.

Κάθε μέρα που περνάει τα προβλήματα στην ΑΕΚ αυξάνονται. Η τελευταία αρνητική εξέλιξη έχει να κάνει με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός σφράγισε επιταγή της ΠΑΕ σε κατάστημα τράπεζας στη Δροσιά αφού δεν μπορούσε να την εισπράξει, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να μπει στην μαύρη λίστα στο διατραπεζικό σύστημα “Τειρεσίας”, γεγονός που δημιουργεί νέα προβλήματα. 

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν επιβεβαιώνεται από το οικονομικό τμήμα της “Ένωσης”, άνθρωποι του οποίου δηλώνουν πλήρη άγνοια διευκρινίζοντας πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει σφραγιστεί επιταγή χωρίς να ενημερωθεί η ΠΑΕ από την τράπεζα

Τέλος η κατάληψη
 
Αργά το βράδυ της Κυριακής έλαβε τέλος η κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Γράμμου με τους οπαδούς να βγάζουν αιχμηρή ανακοίνωση κατά του Ντέμη Νικολαϊδή και του Τάκη Κανελλόπουλου.
 
Η ανακοίνωση των οπαδών : 
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κύριο Παππά αργά το βράδυ της Κυριακής (13/12), δεσμεύθηκε προσωπικά ότι θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα (14/12) τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ. Κατόπιν αυτού η συντονιστική επιτροπή κατάληψης, αποφάσισε με οριακή πλειοψηφία την αναστολή της κατάληψης ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες ελέγχου.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο της ΑΕΚ: Στην ΠΑΕ ΑΕΚ διαχειριστικό έλεγχο μπορεί να ζητήσει μέσω της γενικής συνέλευσης (10/1 με αίτησή του 15 ημέρες πριν) όποιος μέτοχος-μέτοχοι είναι κάτοχος-κάτοχοι του 5% και πάνω. Παραδόξως ποσοστό πάνω από 5% στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν μόνο οι νυν ιδιοκτήτες συν οι κύριοι Νικολαΐδης, Κανελλόπουλος και βέβαια η ερασιτεχνική”.

Κύριοι, όποιος από εσάς διαθέτετε αξιοπρέπεια και φιλότιμο, για να μπορεί να καθαρίσει τις όποιες θολές εικόνες για την οικονομική τρύπα που υπάρχει στην ΠΑΕ… ας απαιτήσει να γίνει διαχειριστικός έλεγχος στην ΠΑΕ. Κύριε Νικολαΐδη, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Το ίδιο ισχύει και με τους υπόλοιπους μετόχους-αμετόχους και ερασιτεχνική. Τέλος θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς μας σε όλο τον οργανωμένο και μη κόσμο που στήριξε αυτή την κίνηση”.

 
Η επόμενη μέρα
 
Μετά το ναυάγιο διαπραγματεύσεων με τον Χαράλαμπο Κοζώνη οι διοικούντες στην ΑΕΚ βάζουν σε εφαρμογή το δεύτερο σχέδιο. Ο εκ των μεγαλομετόχων Πέτρος Παππάς μαζί με τους Πόλυ Χατζηιωάννου και Γκίκα Γκούμα θα αναλάβουν την χρηματοδότηση της εταιρίας, ενώ δεν αποκλείεται υπάρξουν και δύο νέοι “συμπαίκτες”. Σκοπός είναι να βγει η χρονιά χωρίς άλλα προβλήματα, να καλυφτούν οι φετινές υποχρεώσεις, ενώ δεν πρόκειται να σταματήσει η προσπάθεια ανεύρεσης νέων επενδυτών.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε