Site icon NewsIT

Σκάει… βόμβα Χλεμπ στον Ολυμπιακό!

31.01.2012 | 01:00
Σκάει… βόμβα Χλεμπ στον Ολυμπιακό!

Οι ερυθόλευκοι την Κυριακή δήλωναν ότι δεν θα προχωρήσουν σε άλλη μετεγγραφή αλλά την Τρίτη όλα δείχνουν ότι θα... ταράξουν τα νερά αφού αναμένεται στην Αθήνα ο Λευκορώσος πρώην παίκτης της Άρσεναλ και νυν της Μπαρτσελόνα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έψαξαν αρκετά για να κάνουν μία μετεγγραφή ώστε να ενισχυθούν ενόψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος αλλά και των αγώνων με την Ρούμπιν Καζάν στο Europa League.

O παίκτης αυτός δεν είχε βρεθεί μέχρι την Κυριακή και γι΄ αυτό υπήρξε η ενημέρωση ότι οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να πραγματοποιήσουν άλλη μετεγγραφή τον Γενάρη.

Όμως κάπου εκεί ήρθε η περίπτωση του Χλεμπ να αλλάξει τα δεδομάνα. Ο Λευκορώσος, με το πολύ πλούσιο βιογραφικό, έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα (κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί) και ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του.

Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από αγγλικούς συλλόγους αλλά όπως αναφέρουν και τα ισπανικά μέσα, οι ερυθρόλευκοι έχουν μεγάλο προβάδισμα και μάλιστα ο παίκτης αναμένεται την Τρίτη στην Αθήνα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν επαφές με τον παίκτη όχι όμως και τη συμφωνία. Ο Χλέμπ που αγωνίστηκε το προηγούμενο 6μηνο στην Βόλφσμπουργκ, έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο (2 εκ. ευρώ το χρόνο) όμως αυτό δεν φαίνεται να προβληματίζει τον Ολυμπιακό.

Ο 31χρονος μέσος που μετακόμισε το 2008 από την Άρσεναλ στην Μπαρτσελόνα και η μετεγγραφή στοίχισε 17 εκ. ευρώ, δεν μπόρεσε να βρει θέση στους Καταλανούς και έτσι έχει παραχωρηθεί δανεικός τις τελευταίες σεζόν σε Στουτγκάρδη, Μπέρμιγχαμ και Βόλφσμπουργκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version